2104913696 6972808362 Αίολου 17 & Σοφοκλέους - Νίκαια Αττικής logopediki@hotmail.com
 
 
Σας καλωσορίζουμε

 

Το κέντρο «Λογοπαιδική Αγωγή και Μάθηση», δημιουργήθηκε στην Νίκαια το 2015, με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Στα πλαίσια της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης, παρέχονται υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής Γονέων.

Η διεπιστημονική ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους θεραπευτές, οι οποίοι σχεδιάζουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης.

Η ενημέρωση και η αξιολόγηση παρέχονται δωρεάν.

 
 
Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Η Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη διάγνωση και την αποκατάσταση των διαταραχών λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής, μάσησης-κατάποσης, σε παιδιά και σε ενήλικες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδική διαπαιδαγώγηση

Ειδική διαπαιδαγώγηση

Με βάση τη διαγνωστική αξιολόγηση δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο κατά περίπτωση διδάσκει τον τρόπο αποκωδικοποίησης, οργάνωσης και συντονισμού της πληροφορίας, που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική γονέων

Συμβουλευτική γονέων

Η συμβουλευτική γονέων παρέχεται από εξειδικευμένο ψυχολόγο, ο οποίος μέσω της συνεργασίας με τους γονείς, τους βοηθά στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, αλλά και στην ενδυνάμωση του ρόλου τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψυχολογική Υποστήριξη

Ψυχολογική Υποστήριξη

Η ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται από εξειδικευμένο ψυχολόγο, με στόχο την αντιμετώπιση δυσκολιών συναισθηματικών, συμπεριφοράς και σκέψης, οι οποίες μπορεί να επηρεάζουν την λειτουργικότητα, αλλά και την προσαρμοστικότητα του ατόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Η Εργοθεραπεία μέσω δραστηριοτήτων ενισχύει τις ικανότητες των παιδιών στους τομείς των Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής, στο σχολείο, στο παιχνίδι και στην κοινωνική ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ